216

Bij 216 krijg je advies waar je als ondernemer echt iets mee kan. Over dingen waar je ’s nachts van wakker ligt, over ambities en dromen die je waar wilt maken voor je met pensioen gaat. Over de financiële balans tussen werk en privé. En over issues waar je het bestaan nog niet eens van wist. Kortom: we zijn altijd op zoek naar het verhaal achter jouw cijfers. We helpen je bij je financiële planning, zowel privé als zakelijk. Met personeelszaken, innovatie en internationaal ondernemen. We houden namelijk niet van grijze pakken, maar zijn kleurrijke specialisten op ons eigen vakgebied.

216 Groningen, Netherlands
Sep 18, 2018
Full time
Vind jij ook dat accountancy heel anders moet en kan? Mooi. Vanwege onze groei en ambitie zoeken we nieuwe collega’s die ook verder kijken dan de cijfers alleen. Accountants, adviseurs en specialisten die het leuk vinden om onze klanten, met alle moderne middelen van nu, slimme en creatieve adviezen te geven. Adviezen waar ze echt verder mee komen. Pro-actieve, enthousiaste mensen die antwoord geven nog voordat de vraag gesteld is. Waarom zou je? We zijn geen traditioneel kantoor maar een organisatie met korte lijnen en de mogelijkheid voor iedereen om mee te kunnen en mogen denken. we zijn de innovator in accountancy ook intern werken we niet traditioneel, maar volgens de agile methodiek (dus geen traditionele hiërarchie en kaders) we werken in multidisciplinaire teams we zien graag dat mensen verder kijken dan hun eigen vierkante meter We belonen je met goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werkomgeving met moderne faciliteiten en geven je ruimte om richting te geven aan je eigen ontwikkeling. We werken vanuit verschillende locaties in het hele land. Je werkt zelf op een vaste locatie, maar uiteraard mag je ook je collega’s op andere kantoren opzoeken om daar samen goede oplossingen te bedenken. Het liefst zitten we in bedrijfsverzamelgebouwen. Daar vinden we synergie met andere bedrijven, vormen een community en zitten daardoor dicht bij de klant. Full Stack Developer   Wij komen graag in contact met Full Stack Developers op verschillende niveaus. Als Full Stack Developer werk je in onze professionele ontwikkelstraat die gericht is op het continu verbeteren, automatische testen en implementatie van onze software. Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en ontwerpen van nieuwe software Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en verbetering van onze bestaande diensten Je zoekt mee naar betere manieren om software te bouwen Wat heb je hiervoor nodig? Een afgeronde IT-opleiding (WO/HBO) Communicatieve vaardigheden In hoge mate zelfstandig en goed in teamverband kunnen werken Passie en enthousiasme in je werk Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk Wat breng je nog meer mee? Ervaring met Nodejs en Front end (html, css, js) is een eis Kennis van MongoDB of vergelijkbare NoSQL databases is een eis Ervaring met Nodejs (feathersjs als framework) is een eis Kennis en ervaring met vue.js, vuex (Frontend) is een pre Ervaring met het besturingssysteem Ubuntu Linux is een pre
216 Groningen, Netherlands
Sep 18, 2018
Full time
Vind jij ook dat accountancy heel anders moet en kan? Mooi. Vanwege onze groei en ambitie zoeken we nieuwe collega’s die ook verder kijken dan de cijfers alleen. Accountants, adviseurs en specialisten die het leuk vinden om onze klanten, met alle moderne middelen van nu, slimme en creatieve adviezen te geven. Adviezen waar ze echt verder mee komen. Pro-actieve, enthousiaste mensen die antwoord geven nog voordat de vraag gesteld is. Waarom zou je? We zijn geen traditioneel kantoor maar een organisatie met korte lijnen en de mogelijkheid voor iedereen om mee te kunnen en mogen denken. we zijn de innovator in accountancy ook intern werken we niet traditioneel, maar volgens de agile methodiek (dus geen traditionele hiërarchie en kaders) we werken in multidisciplinaire teams we zien graag dat mensen verder kijken dan hun eigen vierkante meter We belonen je met goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werkomgeving met moderne faciliteiten en geven je ruimte om richting te geven aan je eigen ontwikkeling. We werken vanuit verschillende locaties in het hele land. Je werkt zelf op een vaste locatie, maar uiteraard mag je ook je collega’s op andere kantoren opzoeken om daar samen goede oplossingen te bedenken. Het liefst zitten we in bedrijfsverzamelgebouwen. Daar vinden we synergie met andere bedrijven, vormen een community en zitten daardoor dicht bij de klant. Senior Fiscalist Momenteel zijn wij onder andere op zoek naar een ervaren fiscalist. Een generalist die het leuk vindt om met onze klant mee te denken en hoogwaardig fiscaal advies te geven. Dit kan als adviseur waarbij je veel klant contact hebt en een volwaardig gesprekspartner bent of als specialist waarbij je een ster bent in het samenstellen van aangiften. Hou je van cijfers, het MKB én ondernemen? Vind je het leuk om binnen een dynamisch, vernieuwend bedrijf te werken? Benieuwd naar onze overige vacatures? Neem dan contact op met onze recruiter.